Världsmästarbeteenden där och här.

Aktuellt just nu är det svenska fotbollslandslagets väg till VM i Brasilien. Det är en lång resa som ska göras innan vi vet hur det slutligen går. Vad gör dessa världspelare dagarna i ända? Jo blir coachade!

De riktigt skickliga spelarna förstår värdet i att ständigt coachas i sin profession, utan feedback utifrån blir det svårt att nå sin högsta potential. Nu pratar vi om yrkesmän som genom sitt sätt att tänka har nått till dessa höga internationella nivåer men som trots det behöver ständig coaching. Det är alltså ett framgångsrikt sätt att arbeta i absoluta världstoppen, ständig coaching.

Då kan man ju tycka det är märkligt att så få företagsledare förstår att samma sak gäller dem, de som har förstått får naturligtvis konkurrensfördelar. För att nå sin högsta potential behövs en yttre kraft som underlättar förändringar i tankesätt. Att själv ställa de ”rätta” (läs utmanande) frågorna är nästintill omöjligt. Det är ditt nuvarande tänkande (och självreflekterande) som skapat den situation som du nu befinner dig i så räkna inte med att samma hjärna kan ställa de rätta frågorna som tar dig ur problemet… Ibland är själva tänkandet på problemet själva problemet… du tänker samma tankar om och om igen. Hjärnan inställd på repeat… För att lösa problemet krävs ett helt nytt tänkande.

Det krävs mod och inre styrka för att bli coachad men du får också mod och inre styrka av att bli coachad. Coaching är inget för strutsar eller ynkryggar. Coaching är för alla som längtar efter att nå sin fulla potential och bli sitt bästa jag och som är beredda att förändras. Coaching är för världsmästare i Brasilien OCH i Norrköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s