Tre beslut som förändrar ditt liv.

För att du ska kunna bli ditt bästa jag behöver du ta ett antal medvetna beslut så att du riktar dina resurser åt rätt håll. Du kan lägga vad du vill för betydelse i begreppet ”ditt bästa jag”. Du blir så bra som du tror att du kan bli. För mig betyder ”ditt bästa jag” att du har förmågan att använda dina förmågor och din energi för att nå dina önskade resultat, oavsett vilka dessa är.

bild

 

Om du, inom något område i livet, inte upplever att du är där du vill vara så behöver du se över din attityd om dig själv eller om dina möjligheter. Börja med dessa medvetna beslut och du har förbättrat din situation betydligt.

Beslut nr 1:
Expandera ditt kognitiva filter som påverkar positivitet kontra negativitet. Fokusera på det som är positivt. Fokusera på möjligheter istället för hinder. Fokusera på lösningar istället för problem. Välj att från och med nu fokusera på det du kan påverka.

Beslut nr 2:
Expandera ditt kognitiva filter som avgör hur du hanterar din tidslinje.
Ta ett aktivt beslut, redan idag, om att från och med nu lägga ditt fokus i din framtid istället för i ditt förflutna. Det som hänt har hänt, ödsla inte mer energi på att älta det. Dra värdefulla lärdomar av dina upplevelser men skifta sedan fokus till hur du vill att det ska bli i framtiden.

Beslut nr 3:
Hitta sätt som gör ditt liv roligare! Expandera ditt kognitiva filter som påverkar din lekfullhet. Du kanske är för seriös? Seriositet kan göra en människa korkad, i fel sammanhang och i fel sällskap. Tillåt dig att ha kul, hitta sätt att bli lyckligare och att göra ditt liv mer intressant för dig.

Tre medvetna beslut som du kan ta nu. Den enda som hindrar dig från att göra det är faktiskt du!

Vill du ha hjälp?
I’m here!

0768-21 10 80 eller info@friskbolaget.se

Välkommen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s