Meta-Coaching®

Är du ledare?

Javisst är du det! Du har minst en medarbetare: dig själv!

Att arbeta som chef eller ledare ställer stora krav på individen och om inte ledaren har förmåga att leda sig själv kommer medarbetarna, organisationen och lönsamheten att få betala priset.
En chef, ledare eller nyckelperson som inte har tillgång till sina resurser blir snabbt en belastning för företaget och organisationen och kan påverka andra människors hälsa negativt.
Coachingen ger dig tillgång till dina inneboende resurser så att du kan nå din högsta potential och börja leda dig själv så du når dina och organisationens önskade resultat.

Meta-Coaching® är en är en högteknologisk modell för tänkandet i en tid när allting förändras i en otrolig snabb takt, och där det ständigt finns en önskan att vi ska vara vårt bästa jag. Det är en process för accelererad inlärning och utveckling för att upptäcka och frigöra mänsklig potential och som leder till förmågan att leda sig själv till önskade resultat.

Ett vanligt chefsprogram består av åtta coachingsamtal fördelat på tre månader men det går att skräddarsy efter behov. Resultaten är tydliga och mätbara. Se Resultat!

Definition av coaching:
Professionell coaching är ett fortlöpande partnerskap som hjälper klienten att uppnå tillfredställande resultat i sitt personliga och yrkesmässiga liv. Genom coaching fördjupar klienten sitt lärande, förbättrar sina prestationer och utvecklar sin livskvalitet. Inför varje möte väljer klienten samtalets fokus, medan coachen lyssnar och bidrar med iakttagelser och frågor. Detta samspel skapar tydlighet och får klienten att ta sitt handlingsutrymme i anspråk. Vanlig coaching handlar ofta om att uppnå ett specifikt resultat genom att göra förändringar på beteende och kunskapsnivå. (Prestationscoaching)

Meta-Coaching®:

* är vetenskapen och konstformen i Neuro-Semantics applicerat på coaching som disciplin. De Neuro- Semantiska modellerna är nu ledande inom coaching då de beskriver psykologin i hur människor fungerar, kommunikation, förändring och transformation, självförverkligande, systemtänkande och coachens färdigheter i att facilitera processer.

* hänvisar till coaching på en högre nivå än själva innehållet – coacha stärkandet av olika processer: kommunikation, självreflekterande konversationer, system, förändring, mäta förändringen, och självförverkligande.

* är en mer avancerad form av coaching där vi kan förvänta oss förändringar i beteende, kunskapsnivå, värderingar, identitet och intentioner. (Transformativ coaching eller utvecklingscoaching).

* och dess övningar handlar ofta om att få känna något du redan vet. Genom att förkroppsliga en kunskap blir förändringen bestående o lätt att genomföra. Closing the knowing-doing gap.

* innebär förändring av referensramar kring oss själva och omvärlden och leder till ett gott självledarskap och förmågan att utnyttja sina resurser på bästa sätt.

Alla certifierade Meta-Coacher är utbildade av Ph Dr Michael Hall.
För prisuppgift begär offert. I priset ingår nulägesanalys, coaching och återkoppling.

Meta-Coach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s