Använd dina superkrafter.

bild kopia 6 Vi har fyra superkrafter till vårt förfogande. De styr allt vi gör. Kvaliteten på dina superkrafter avgör kvaliteten på dina prestationer, dina relationer, din kommunikation, ja faktiskt hela ditt liv. Det inte alltid så att vi människor ens vet om vilka dessa superkrafter är, än mindre har förmågan att styra dem. När du inte har kontroll över dina superkrafter så upplever du ofta att du är kontrollerad av andra. Det blir viktigt vad andra säger och gör. Vissa personer har då förmågan att trycka på de rätta knapparna och så är det igång… Du har inte förmågan att styra hur du tänker och känner och ibland inte ens vad du säger och gör. Om du känner dig kraftlös i vissa situationer och tillsammans med vissa människor så är det ett tydligt tecken på att du inte kan kontrollera din superkrafter. Det hänger väldigt ofta ihop med låg självkänsla. Andra värderar dig och ditt människovärde och du har inte förmågan att värdera dig själv. Nu undrar du kanske vad det är för superkrafter jag pratar om? Jag har redan nämnt dem: Tanke, känsla, språk och beteende. Det är dina alldeles egna superkrafter som är grunden för alla mer komplexa förmågor du har. Om du inte har koll på dessa så blir du lätt ett offer för andras tyckande, andras agendor och andra planer. Om du däremot verkligen känner att du ÄGER dina superkrafter så är det grunden för personlig styrka, intiativförmåga och proaktivitet. Du styr vart du ska, du lever ditt liv fylld med styrka och ansvarstagande, offerattityder elimineras och du är inte längre kontrollerad av andra.

En av de absolut vanligaste övningarna som jag gör tillsammans med mina klienter är ”Att äga sin kraftzon”. Nästan alla jag jobbat med och/eller känner på ett eller annat sätt är i behov att bli medveten om och stärka sin kraftzon.   Våra mest grundläggande förmågor är att tänka, känna, tala och göra.  Övningen hjälper dig att faktiskt känna att DU äger dessa fyra förmågor och att du INTE behöver bli påverkad av vad andra tänker, känner, säger och gör. Det innebär en enorm frihet att faktiskt inse att jag kan välja när jag ska reagera. Det innebär att du lägger din energi där den ska vara och det innebär en viktig grundsten i konceptet ”Självledarskap”. Om du vill bli medveten om och ta kontroll över dina superkrafter så kontaktar du mig NU!

Trevlig helg!

2 reaktioner på ”Använd dina superkrafter.

  1. Kan du skriva om andra krafter som folk har. Jag menar, folk kan ta över andra personer genom med rösten å kroppen, vissa kan genom särskilda blickar, vissa kan teleportera sig, vissa har sår som läker på en sekund osv. skriv om dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s