Vad säger mina kunder?


”Jag har fått helt nya tankesätt. Jag är mer medveten om varför jag tänker som jag gör. Jag har fått nycklar att hantera stress och har mycket mer energi.”

”Lump”, miljökonsult


”Jag har blivit glad igen! Jag kan känna en stolthet över vad jag är, vad jag gör och vad jag vill och att det är värt något.”

Ebba, miljösamordnare


”Jag har känt mig vilsen ett tag, vad vill jag, vart ska jag? Jag bokade en tid hos Maria Jagerwall i Friskbolaget som inte var någon doktor utan snarare en mekaniker som hjälpte mig igång med hjärn- och hjärtverksamheten igen. Nu har jag en plan och ett mål igen. Gå till Maria om ni känner er osäkra eller vill ha hjälp med livsplanläggning. Stort tack för hjälpen Maria!”

Åsa


”Samtalet med Maria på Friskbolaget gav mig en bra start på mitt företag då jag fick konkret hjälp med att strukturera upp delmål. Mycket inspirerande!”

Maria på Nyfikna Samtal


Mitt liv kunde beskrivas som en och samma tågresa. Samma start, samma slut och samma stopp på vägen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Ibland blev det elfel och då stod tåget still. Efter ett samtal med Maria ser tidtabellen helt annorlunda ut. Jag är nyfiken på att hoppa av på hållplatser som inte funnits förut och även nyfiken på att ibland hoppa över någon hållplats som tåget alltid stannat på. Hade någon förklarat för mig hur Maria ändrar tidtabellen hade jag helt ärligt inte trott på den personen. Men med den nya tidtabellen i handen vill jag uppmana er alla att boka tid hos Maria, oavsett hur länge du haft samma tidtabell.”

”Cathrine”


”Maria arbetar som en trollkarl, fast hennes magi baseras på kunskap och mycket hög professionell nivå. Om man kommer med ett problem, blir det löst på kort tid och med ett stabilt resultat. Maria arbetar med att få bättre kvalité på ditt liv, mycket effektivt och värdefullt!”

Julia Michajlova

Supply Manager Modernizations & Upgrades Siemens Industrial Turbomachinery AB


Från panikångest, mörker, kaos, känslorna griper tag, det snurrar i huvudet till lugn, förståelse och tillförsikt:

Kombinationen av ett krävande jobb, stora livsfrågor och ett nytt boende som utlösande faktor för den extrema stressen. Jag var hos Maria i två timmar där vi konstaterade att det var mitt kontrollbehov som var den stora boven och som skapade enorm stress när jag hamnat i en situation där jag inte längre hade full kontroll.
Vi gjorde en övning där jag fick möjlighet att byta ut mina tankekonstruktioner och föreställningar om ”att ha kontroll”. Jag gick ifrån samtalet med fast mark under fötterna.
Känslorna blev rationella och jag kunde se att allt kommer att lösa sig.
Från extrem stress till lugn och tillförsikt.
Kraftfullheten i övningen är svår att förstå.
Men jag behöver inte förstå, bara konstatera att det fungerar!

”Björn”

Auktoriserad fastighetsvärderare


En erfaren chefs tankar efter att ha genomgått Friskbolaget ledarutvecklingsprogram:

”Jag har verkat som chef i olika företag och organisationer i snart 35 år. Jag har alltid betraktats som en lugn, trygg och förtroendeingivande chef.
Det är mig man kommit till för att få stöd och rådgivning. Jag är en person som gjort det mesta själv och inte tagit hjälp av andra. Att hela tiden leverera resultat har för mig varit
mycket viktigt och så har det som oftast blivit.
Plötsligt så märkte jag och även min omgivning att min energi inte fanns där längre, det var inte kul längre. Jag hade svårt att fokusera och ta mig för saker. Orken fanns inte där helt enkelt.
Då fick jag möjligheten att komma till Maria.
Att bli coachad av Maria under 5 månader och få insikten i vad som slukat min energi och vad som kan fylla på mina energinivåer och att få insikt i och att få hjälp av ett antal självhjälpsmetoder
har varit mycket värdefullt och avgörande för mig. Att ta hjälp av någon som verkligen vet vad detta är frågan om som själv har erfarenheten har varit mycket värdefullt.
Själv har jag insett det positiva i att verkligen ta hjälp och vänta inte för länge med att göra det.
Maria har mina bästa rekommendationer.”

”Fredrik”

Hög chef i medelstort företag


En kunds erfarenheter efter att ha genomgått Friskbolagets individuella ledarutvecklingsprogram:

”När jag kom till Maria var det flera sidor hos mig själv som jag inte var nöjd med. Tack vare Marias lyhördhet och fantastiska övningar har jag nu fått verktyg att hantera dessa sidor på ett helt annat sätt och på köpet har jag blivit mer nöjd med vem jag är och vad jag gör. Det skadar ju heller inte att jag blivit en bättre chef, säljare, vän, make och far.”

Sven Miller

Ägare och grundare av Miller Development AB


En nybliven pensionärs tankar om att som privatperson gå 5 gånger i coaching hos Friskbolaget:

”Jag ger högsta betyg! Känner mig mer nöjd med mig själv och mer accepterande. Jag har fått mycket högre livskvalitet.”

Eva


Mellanchef bild.001

Mitt senaste coachingsamtal med Maria går inte prissätta. För vad skall jag säga att min hälsa, mitt liv får kosta?
Anser mig själv vara en psykisk stabil person men precis som alla andra kan man ibland utsättas för en utdragen period i livet med sorg och ”krångel”. En dag kom den där droppen som fick bägaren att rinna över för vad jag kunde hantera mentalt.
Maria plockade upp mig OCH även jag fick professionella verktyg att kunna plocka upp mig själv. Fick verktyg att kontrollera min hjärna, som hade börjat att ta ut egna svängar och implementerade irrationella tankar.
Så om någon frågar mig vad är villig att betala för en coaching?
Mitt svar blir dock: OVÄRDERLIGT (Kan upplysa om att det inte kostade OVÄRDERLIGT)”

Birgitta


Att genomföra det här utvecklingsprogrammet har stärkt min tro på mig själv. Jag har blivit modigare både professionellt och privat. Mitt ledarskap har utvecklats samtidigt som Meta-coachingen har utvecklat mig personligen. Ledarskap genom självledarskap!
Det har varit skönt att ha någon opartisk att bolla med som kan ställa de rätta frågorna som är svåra eller omöjliga att ställa till sig själv. Jag har fått många aha-upplevelser genom de transformativa och spännande övningar som den här resan har inneburit. Jag gör gärna om det här i framtiden. Jag ser det som en investering för mig, min familj och för min arbetsgivare och jag rekommenderar dig att boka en tid med Maria.”

Tony Oldenburg
Länschef i Östergötland Folkuniversitet


Det krävs en mästerlig coach för att göra en sådan bestående förändring under 60 min på telefon. Det har öppnat upp mig för det liv jag vill leva & mitt sanna jag ❤ ” …det resulterade i en stor omvändning i mitt liv, från den hårt arbetande och rejält utmattade businesswoman jag var till att leva i harmoni med mig själv, mitt hem, min tid och min familj, det var då jag först myntade det för mig så viktiga ledordet – Snigelmamma.”

Sofia Norgren, egen företagare


”Känslan när man stiger in på Marias rum som en osäker och tveksam människa och sedan går ut som en självsäker och mentalt starkare människa – det är obeskrivligt. Innan var jag osäker på om coaching var något för mig men jag såg ändå mina brister både i privatlivet och i arbetslivet och ville ha en stor förändring. Jag kan idag säga att jag kommer vara Maria evigt tacksam, jag är inte samma människa som innan och idag är mina mål i livet starkare än någonsin och jag vet också tack vare Maria att jag kommer klara dem. Varje möte var en wow-känsla! Rekommenderar alla vare sig man är chef, anställd eller privatperson att boka in ett möte hos Maria – du kommer inte ångra dig!”

Emelie Rosendahl, Grafisk formgivare


Maria har med sin utbildning inom Meta-coaching, fått mig att göra en mental resa. Utan att jag egentligen varit medveten om vad som skett, har Maria gett mig ett nytt självförtroende och en stark självkänsla. Min livssyn är mer positiv idag än tidigare. Jag har lättare att kommunicera, vilket också innebär att jag på ett enklare sätt får människor att förstå mig.
Maria är otroligt skicklig på att läsa av vad som är rätt just nu och leder på ett mycket proffsigt sätt sin klient vidare.
Detta är nog det bästa jag upplevt.
Jag kan varmt rekommendera Maria och hennes metoder, vare sig du vill bli en bättre chef och få din personal att uppnå de mål som är satta, eller behöver hitta dig själv för att gå vidare i din karriär.”

– Kristina


”Meta-coaching har öppnat en helt ny värld för mig. Jag har fått möjlighet att lära känna helt nya sidor av mig själv och konfronterat mina inre drakar. Detta har inneburit en spännande resa där Maria har funnits som en guide och kartläsare. Med hjälp av hennes imponerande kunskap och kraftfulla verktyg har jag nu nya redskap för att ta mig an mitt liv och min karriär. Meta-coaching ger snabba resultat på ett konkret och effektivt sätt. Så om du vill nå din fulla potential och hitta nya strategier för att nå dina mål rekommenderar jag dig att ta kontakt med Maria.”

Johanna


Jag vill börja med att säga att jag är jättenöjd med det som Maria har hjälpt mig med. Utan Maria skulle jag inte varit där jag är idag. Nöjd och glad både med liv och arbete!
Innan jag kom till Maria var jag lite skeptiskt till coacher, jag tänkte de kan väl inte hjälpa mig på något sätt. Sen började vi prata och hon frågade vad jag ville prata om, jag tänkte det skall väl inte jag bestämma men jag kom och tänka på lite saker som jag vill prata om.
Vi pratade igenom de saker som jag varit orolig för, både privata och om mitt företag och nu efteråt kan jag säga så här: Jag skulle inte jobbat kvar med det jag gör med egen firma om jag inte träffat Maria den dagen. Vi redde ut allt som jag var osäker på i mitt liv vilket gjorde att jag kände att jag flög ut från mottagningen. Nu trivs jag alldeles utmärkt med mitt jobb och vill inte göra något annat.
Jag uppskattar verkligen Maria eftersom hon går till kärnan på problemet och jobbar därifrån, jag är sjukt tacksam för det hon hjälpte mig med och jag kan varmt rekommendera henne som coach.”

Tobias Ydén, egen företagare

En reaktion på ”Vad säger mina kunder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s